4 grunner til å booke @hverdagssexologen

frustrert kjærestepar

1: Sex er sunt, året rundt

En sunn og positiv seksualitet er av stor betydning for den generelle helsen og trivselen din

2: Søk hjelp i tide

Det er lurt å søke råd og hjelp tidlig før problemene vokser seg for store og gir unødig mye stress og bekymring

3: Hele mennesket

Vår seksualitet og seksuelle helse omfatter både biologiske, psykologiske og sosiale elementer hvor alle samspiller og påvirker hverandre. Dette krever en helhetlig forståelse og at man ser HELE MENNESKET. Hos meg blir du møtt med et helhetlig perspektiv, hvor målet er å hjelpe deg til å løse eller mestre ulike seksuelle problemstillinger

4: Positiv seksualitet

Jeg har en positiv tilnærming til faget og det å snakke om sex og seksualitet er like naturlig som alle andre ting som har med kropp, psyke og helse å gjøre. For meg er det viktig at du får riktige råd og riktig veiledning som DU trenger for å finne tilbake til den gode og sunne seksualiteten

Book @hverdagssexologen!